Wyświetl pojedynczy post
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2011, 11:45
Wiślak178 napisał(a):Wyświetl post
Wisła - Zagłebie Lubin, maj 2007, dzięki temu remisowi 0:0 Zagłebie zdobyło mistrza. W całym meczu było kilka skandalicznych decyzji sędziego, wszystkie na korzyść Zagłebia...
A co do zachowania Pareiki to dobrze, widac ze mu zalezy.
Pilkarze maja wyniki w dupie - źle
Pilkarze przezywaja zle wyniki - też źle
Ludzie zastanowcie sie co wam odpowiada...
No dokładnie. Widać, że mu zależy. Ostatnio nie poznaję co się dzieje na tym forum. Małecki pocisnął kolesiowi, który kopnął go bez piłki, to źle, bo powinien pokornie nadstawić drugi policzek. Z Saidiego robi się ofiarę...
Sergiej nic nie zrobił. W totalnych nerwach po bardzo kontrowersyjnej decyzji kopnął lekko w słupek, rzucił trochę mięsa. Chyba coś tam zerwał ze ściany w nerwach, jestem pewien, że zapłaci, a teraz pewnie mu trochę głupio. Z resztą on od początku wielu nie pasował. Bo Estończyk, a nie Brazylijczyk, bo 34 lata, a nie 17, bo 200 meczy w Rosji, a nie 1000, bo z Toma, a nie z Barcelony... Teraz rzucił trochę mięsa, bo mu zależy, to można się dowalić.
Już to kiedyś pisałem: najlepiej się nie wychylać i siedzieć cicho jak np. Garguła. Do tego nikt nie ma pretensji. A obrywa się tym, którym zależy: Małeckiemu, Pareiko, Draganowi.
Ostatnio edytowane przez Awe : 22.05.2011 o godz. 11:47.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując