Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2011, 11:13
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Nie do końca identyczna jak Meliksona, bo tam bardziej było widać, że Mielcarzowi mniej zależy na piłce. Bardziej bym rzekł, że podobna do sytuacji z meczu z Legią na R22, gdzie Machnovsky sfaulował Kirma i sędzia nam podyktował "11".

mr_kwolf - też byłem pewien że był karny dopóki nie przeanalizowałem kilka razy. Z jednej, dalszej perspektywy (czyli jakby nie patrząc - z perspektywy sędziego) karny był, zaś już z dużego przybliżenia (ta stop-klatka co wrzuciłem w poprzednim poście, gdzie Radović ewidentnie robi ruch ręką na Pareikę, który to zaś ma ręce ułożone do złapania piłki) widać, że karnego nie ma.
Ale co ma do rzeczy to co chciał zrobić Pareiko? To tak jakby nietrafiony wślizg nie był faulem bo przecież "on miał nogi ułożone do odebrania piłki" i jego zamiarem było odebranie piłki a nie sfaulowanie.

Ponadto twierdzisz że Mielcarzowi mniej zależy na piłce. Czyli co? Twierdzisz że Mielcarz wyszedł z zamiarem sfaulowania Meliksona? Ja wiem, że niektórzy piłkarze to nie są najinteligentniejsze osoby na świecie, ale chyba aż takim idiotą nie jest?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 22.05.2011 o godz. 11:22.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując