Wyświetl pojedynczy post
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2011, 23:18
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
No niestety im więcej godzin mija od spotkania, tym mam coraz większe przekonanie co do tego, że jednak tam był faul i to na czerwień. Pareiko trochę "markował" obronę wiedząc że nie złapie tej piłki.
Widzisz, ja mam dokladnie na odwrot. Im wiecej razy to ogladalem tym bardziej jestem przekonany ze faulu wogole nie bylo. Przeciez Pareiko ruszyl w strone pilki, zatrzymal sie, i Radovic wpadl na niego. To ja nie rozumiem. Wyszedl do pilki, to co mial potem zrobic? Nalozyc czapke niewidke i znikanc aby Serb nie wpadl na niego? On nie wykonal ruchu w kierunku Serba.

sayek89: Dokladnie. Pareiko bym w miejscu a nie w ruchu. On nie zrobil ruchu w kierunku Radovicia. Specjalnie pod tym katem ogladalem powtorke. Sedzia mogl sie pomylic, my ogladamy po 100 razy i nie jestesmy pewni swego a on musi pojdac decyzje od razu. W mojej ocenie sa szanse na odwolanie od kartki.
Ostatnio edytowane przez RAF : 21.05.2011 o godz. 23:21.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując