kreseq napisał(a):

Nie chca oceniac publicznie. Jego los juz dawno jest przesadzony. Nawet jakby zagrali ultrasuperduperhyper mecze to i tak trener ktory ma przyjsc osiagnal w jeden sezon wiecej niz Maciek przez cale zycie. Skoro jest mozliwosc to nie ma sentymentow. Szczegolnie jesli wie sie jak ITI traktuje Legie.
Zawodnicy z jednej strony wiedza ze wszystko juz pozamiatane, z drugiej ze wielu z nich wyleci na zbity pysk bo tak naprawde nigdy nie nadawali sie do Legii. Teraz nie bedzie sentymentow. Mam nadzieje ze pierwszy poleci moj "idol" z niedawnego avatara. Mysle ze o wiele lepsze piwo i lepsze fotki zrobi sobie w Afryce, moze jakis klub go wymieni na kilkadziesiat pilek, ewentualnie na zestaw egoztycznych zwierzat do warszawskiego zoo.
|
Jeśli to prawda, to nie wiem jak wy ale ja mam chyba deja vu, w poprzednim sezonie w Legii byla taka sama sytuacja:
1. trener na wylocie
2. zawodnicy którym nie zależy bo po sezonie prawdopodobnie pożegnają się z klubem
Mam nadzieje że mecz Legia - Wisła to też będzie swego rodzaju powtórka z przedniego sezonu