Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2011, 18:20
Rozkmina godna Napoleona Wiadomo ze Nasi beda sie po prostu obijac, ale z drugiej strony Weiss na trybunach wiec mozna sie pokazac. Kilku zawodnikow juz wie ze w Legii nie pogra, to samo chyba w Wisle. Wisla z MP Legia z PP, prestiz....dla zespolu z lat 90 czy poczatku 00 moze by byl, tylko kto tak naprawde w obu klubach chce umierac za barwy? Kilku na kilkudziesieciu.

Ten mecz to bedzie mam nadzieje pojedynek Malecki vs Kucharczyk, tyle ze Kucharz nie na swojej pozycji, ale zawsze Obaj wiedza co ten mecz ze soba niesie, oni i.... kilku innych, ale chyba mniej zwiazanych z klubami.

Mimo wszystko licze na dobry mecz ale obawy sa, nie tyle o Legie, co o ludzi grajacych w jednym i drugim zespole i ich swiadomosc ze niby to wazny mecz ale oni NICZEGO juz nie zmieni. Taka prawda... Mistrz juz jest, zdobywca Pucharu Polski tez, zmiana trenera w Legii juz zaklepana, zawodnicy ktorzy maja odejsc i tak odejda... Prestiz, o tym wiedza niby wszyscy ale rozumieja chyba jednak nieliczni.

PS: Ciekawe jakby pokazal sie u Nas Wolski a u Was jakis inni dobry mlodziak, nie wiem kto u Was dobry jest bo chyba nie Kowalski

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując