Wyświetl pojedynczy post
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2011, 14:46
UWAGA PRZYSZŁOROCZNI MATURZYŚCI !!

Jestem tegorocznym maturzystą, właśnie zakończyłem maraton matur i mam sporo materiałów, które chętnie sprzedam. Wybieram się na AGH więc pieniądze spożytkuję na karnet na Wisłę na przyszły sezon

Do sprzedania mam:

Prezentacja maturalna z języka polskiego na temat: Motyw miasta w literaturze połowy XIX i XX wieku.
Została napisana przez profesora KUL, oceniona 20 pkt. na 20 możliwych Do prezentacji dołączam gotowy konspekt oraz bibliografię.

-Vademecum Matura 2010 - geografia rozszerzona Operon - stan bdb. ! Pomogło napisać na około 90%

-Testy i arkusze Matura 2011 - geografia rozszerzona Operon - stan bdb.! Uzupełnione około 10stron ołówkiem.

-Matura podstawowa język angielski Longman podręcznik i repetytorium w jednym! - nowe, nieużywane!

-Matura rozszerzona język angielski Longman podręcznik i repetytorium w jednym! - stan idealny

-Vademecum Matura 2011 - matematyka rozszerzona Operon - nowe! Uznałem, że już za późno na naukę do matmy, gdy kupiłem był już koniec kwietnia

-Testy i arkusze Matura 2011 - matematyka rozszerzona Operon - stan bdb.

-Repetytorium język polski Matura na 100% wydawnictwo PWN - stan bdb.

-Wzory wypracowań oraz Gotowe prezentacje maturalne - język polski wydawnictwo GREG - nowe!

-4 części opracowań lektur i wierszy! wydawnictwo Adamantan, Wszystkie w bdb. stanie, bardzo mi pomogły zdać!

-Około 40sztuk małych opracowań kupionych w wydawnictwie Biblios w Lublinie. Świetne opracowania polecane przez nauczycieli. Wszystkie nowe!

Wszystkie książki w stanie nowym wynikły z tego, że byłem leniwym uczniem Kupiłem, ale nie doszło do ich symbolicznych otwarć.

Co do cen proszę o kontakt na priv lub na gg: 4360077
Możliwy odbiór osobisty w Krakowie 27-30maja!

Odpowiedz cytując