Wyświetl pojedynczy post
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2011, 13:33
simone napisał(a):Wyświetl post

Nagle? A no nagle, ja to widzę przynajmniej. Ten chłop przeczy samemu sobie, mówi Ci to co chciałbyś w danej chwili usłyszeć, ale czemu tu się dziwić wybory idą a poparcia brak mimo że szyldy wymienili. Najpierw niby taki wielki obrońca, a potem twierdzi że po Euro trzeba będzie zburzyć Stadion Narodowy (bodajże w trakcie kampanii samorządowej w stolicy) , nie widzisz pewnego rozdźwięku między jednym a drugim...?!
To nie temat polityczny więć rozwodził się nie będe, ale wg mnie nie masz racji. Słucham co mówi od wielu wielu lat, nieraz zabierał głos w sprawie kibiców, nigdy zdania nie zmienił. Ostatnio na salonie dyskusyjnym AGH też mówił o kibicach same dobre rzeczy, natomiast o tych którzy robią zadymy też się nieraz wypowiadał. ( posadzić ich razem koło siebie, nie przysyłać pogotowia, niech się sami wykończą, to przecież ich sprawa ) . Co do stadionu, owszem powiedział, ale nie wyrywaj kontekstu, mówił o tym że nie ma tam planu zagospodarowania tego obiektu, nie wiadomo za co będzie się utrzymywał bo obecne warunki są chore i jak tak dalej pójdzie to ten stadion utonie w długach a więc "trzeba go zburzyć" nie jest tutaj dosłowne.

Powtarzam jeszcze raz, ja nie namawiam, (ale idźcie do wyborów, nie pozwólcie decydować za kogoś bo inni wybiorą tuska) każdy ma swój rozum i niech go użyje przy tych wyborach.
Odpowiedz cytując