Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2011, 10:21
CH. napisał(a):Wyświetl post
Wystawić zmienników, ale nie takich którzy i tak siężegnają z klubem bo to nie ma sensu (Boukhari, Łobo, Garguła, Branco) po co ich sprawdzać skoro i tak odchodzą
Ja bym wystawił samych juniorów, a może jakiś diamencik nieoszlifowany się tam kryje, przy okazji damy do zrozumienia TVP2 że są debilami pokazując taki mecz w otwartej telewizji, mecz który Wisła traktuje jak sparing. Nie mogę pojąć czemu nie pokazywali meczów Wisły z Legią i Amiką przy Reymonta. A po drugie możemy ośmieszyć Legię dzieciakami bez potrzeby wystawiania 1 garnituru

Przy okazji o której mniej więcej zaczyna się posiedzenie komisji ligi? stawiam że Mały wyłapie dyskwalifikację na 2-3 mecze co byłoby chore

Myśle, że powodem takiej oto sytuacji jest drobny aczkolwiek możliwe że nieistotny fakt, że w momencie w którym musieli sie oni zdeklarować jaki mecz będą pokazywać (jakiś miesiąc temu) nawet najwięksi optymiści na tym forum nie wierzyli, że możemy mieć już w tym momencie zaklepanego mistrza, a co dopiero spece z TVP.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując