Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2011, 09:21
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Klich to jakaś pomyłka. Kolejny "młody" i "zdolny" inaczej.

Wracając jeszcze do transferów dokonywanych przez JW to oczywiście zdarzało mu się brać zawodników na kilogramy, ale byli to zwykle zawodnicy z karta w ręku z Bałkanów, albo Ameryki Płd. Kilku zawodników wcisnęli mu też "zaufani" menago, ale tak dzieje się prawie wszędzie. Jednak patrząc po ostatnich dwóch okienkach transferowych to jego koncepcja zmieniła się i próbuje kupić zawodników, którzy naprawdę wzmocnią zespół. Trzeba przyznać też, że trzon drużyny został kupiony za jego pieniądze w ciągu 3 ostatnich lat. O losie Sobiecha mogą zdecydować decyzje personalne. Na puchary szanse są nikłe nawet matematycznie, więc los trenera jest niepewny
Tu sie nie zgodze
Wojciechowski publicznie przyznał sie do błędu zatrudniając Zielinskiego ponownie,
chyba nie po to zeby go zaraz wywalic
Chcoiaż zdrugiej strony kto go tam zrozumie
A co do Klicha to uważam że ma potencjał na ciekawego zawodnika. Na pewno nie mniejszy niż Borysiuk czy Rybus.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując