emj10 napisał(a):

Klich to jakaś pomyłka. Kolejny "młody" i "zdolny" inaczej.
Wracając jeszcze do transferów dokonywanych przez JW to oczywiście zdarzało mu się brać zawodników na kilogramy, ale byli to zwykle zawodnicy z karta w ręku z Bałkanów, albo Ameryki Płd. Kilku zawodników wcisnęli mu też "zaufani" menago, ale tak dzieje się prawie wszędzie. Jednak patrząc po ostatnich dwóch okienkach transferowych to jego koncepcja zmieniła się i próbuje kupić zawodników, którzy naprawdę wzmocnią zespół. Trzeba przyznać też, że trzon drużyny został kupiony za jego pieniądze w ciągu 3 ostatnich lat. O losie Sobiecha mogą zdecydować decyzje personalne. Na puchary szanse są nikłe nawet matematycznie, więc los trenera jest niepewny
|
Tu sie nie zgodze
Wojciechowski publicznie przyznał sie do błędu zatrudniając Zielinskiego ponownie,
chyba nie po to zeby go zaraz wywalic
Chcoiaż zdrugiej strony kto go tam zrozumie
A co do Klicha to uważam że ma potencjał na ciekawego zawodnika. Na pewno nie mniejszy niż Borysiuk czy Rybus.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"