|
A co mają zwolennicy polityki miłości chyżego ruja pisać. Jestem zdania ,że Tusk jest jednak mistrzem świata. Jest lepszy niż Goebells i Urban i Łukaszenka razem wzięci. Piszę całkiem poważnie. Premier nasz już teraz wprowadził nam Białoruś i do tego wmówił 40% Polaków ,że żyją w demokratycznym i wolnym kraju. To nie jest prosta sprawa. Z drugiej strony jednak, mając takie poparcie mediów - musiałby być jeszcze większym matołem niż go opisują kibice w całej Polsce, aby mu sie nie udało tego dokonać. Wyborcy PO : czy blokowanie haseł politycznych na stadionach, zgromadzeniach,wiecach i demonstracjach oraz zamykanie i przewożenie na komendę ich uczestników jest normalne? Czy zamykanie stadionów, próby legalizacji posiadania narkotyków na własny użytek przy jednoczesnej WIELKIEJ wojnie medialnej z dopalaczami jest normalne? Czy brak rozwiązania katastrofy smoleńskiej w ponad rok po niej jest normalne? Czy kilku procentowy wzrost bezrobocia wraz ze wzrostem cen produktów, podatków, beznyny w stosunku do rządów poprzedników jest w porządku? Czy zajmowanie się kibicami, walką z krzyżem i ciagła wojna z Kaczyńskim ,który notabene ma tyle do powiedzenia w sejmie w tym momencie ,że dyskusja z nim dla partii ,która ma wszytskie karty w ręku jest bezsensowna- to jest normalne? Przypomnijcie sobie słynną tablicę obietnic i cudów Tuska z przed 4 lat- efekt jego pracy? Zerowa skuteczność. Czy chęci wprowadzenia cenzury w internecie "z możliwie jak najmniejszym ograniczeniem swobód obywatelskich" - jak mawia Tusk- to jest normalne? I na koniec- czy tak niesamowite poparcie mediów i tak zażarta walka o przedłużenie kadencji PO to nie jest dla Was dziwne? Drodzy zwolennicy PO. Polecam Wam biografie Szechtera. Polecam Wam życiorys Tuska z początku lat 90 tych. I kulisy powstawania TVN, który nie jest wcale taką przypadkową stacją jak pewnie wam sie wydaje. Pozdrawiam - własnego rozumu przy urnach życzę. PS. Nie wyzywajcie mnie od razu od Kaczorów. Zwolennikiem PiS;u być może jestem, a być może nie. Wiem tylko tyle, że nieważne na kogo się zagłosuje, to należy zrobić wszystko by populistów i dyletantów odsunąć od władzy. Nie maja żadnego pojęcia o rządzeniu ,działają na szkodę kraju z każdym dniem. O gospdarce i ekonomii nie ma co wspominać- porażek nie zliczysz. Pozdrawiam.
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek. Jesteśmy
Śląsk Wrocław
- Nam należy się szacunek !

|