Wyświetl pojedynczy post
Jeden
Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2011, 15:24
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Ja po dwóch ostatnich sezonach i przygodach w europejskich pucharach nabrałem dystansu do takich tematów.
Lepiej się skupić na tym na kogo możemy trafić w II rundzie. Co nam po tym, że w III czy IV rundzie będą zespoły do ogrania z palcem w dupie skoro znowu wyskoczy nam jakiś śmieszny klub pokroju Levadi czy Karabachu? Wszyscy pewni zwycięstwa nad Azerami a dostaliśmy trzy (cztery licząc pierwszy mecz na SS) kopniaki w tyłek i zostaliśmy sprowadzeni na Ziemie. Podobny przypadek z Estończykami. Dochodzę do wniosku, że w dzisiejszej dobie futbolu brak talentu, techniki itd. wystarczy nadrobić ambicją i proszę...

Panowie, nie ma co się napalać.

Myślał indyk o niedzieli, a w sobotę mu łeb ucięli...
Ja pocieszam się tym,że poprzednie wpadki notowaliśmy poza R22 dodatkowo każdy pamięta Podbeskidzie i nikomu nie przyjdzie do głowy zlekceważyć kogokolwiek w 2 rundzie.Optymizm opieram też na przygotowaniu do sezonu drużyny przez Roberta Maskanta z tego co pamiętam z Levadią nie byliśmy przygotowani na sto procent bo Maciek szykował drużyne na 3 runde zakładając,że 2 runda na luziku .Z Azerami też było widać braki kondycyjne oni ganiali 90minut grali dobrze na jeden kontakt z pierwszej piłki a nasi biegali za piłką i kaplica.
Odpowiedz cytując