Wyświetl pojedynczy post
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2011, 13:54
Ja na swoim save jestem w 2017 roku, zaczynałem w Wiśle, z którą zdobyłem LE i superpuchar europy, a nLM niestety w ćwierćfinałach odpadałem, po 4 sezonach odszedłem do Holandi do Grongingen, gdzie zagrałem dwa mecze i odszedłem do Norwich, którym awansowałem do Premiership, to mnie Chelsea w połowie sezonu zatrudniła. Byłą ostatnia w tabeli to zakończyłem na szóśtej pozycji i posadę zaoferowała mi Barcelona, ale zdecydowałem ściagnąć sobie nowe uaktualnienie składów i gram od nowa Wisełką, mam Genkova i cały aktualny skład. W el. LE trafiłem na Zenit, udało się awansować, ale w grupie mam Metalist, Porto i PSG, czyli liczę na cud z PSG, bo Metalist pokonałem już raz, ale raczej odpadnę z grupy z trzeciego miejsca. Polecam na obronę Chibuzor Okonkwo - koleś wygryzł jak na razie ze składu Cikosa, na napad Khouma Babacar - strzela kilka bramek na mecz, ale cena to 3,4mln euro.

Uwezu i Hopkinson to też są młode talenty. Polecam też Gorka Larrea, bardzo dobry ofensywny pomocnik, sciągnąłem go za małe pieniądze z Levante.
http://www.youtube.com/watch?v=NlTxvZjfnqI - tutaj właśnie bramka Larrea'y
Powód: polecenie zawodnika i bramka zawodnika
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 17.05.2011 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując