Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2011, 10:36
Bramkarz chyba to jednak co innego niż gracz z pola. Podejrzewam, że Mucha, Dudek, Fabiański, Kuszczak, w swoich klubach grzejący ławy, u nas by wyłapywali wszystko jak leci praktycznie z marszu. Zresztą ile czasu ławę grzał nasz, bardzo prawdopodobnie, przyszły "bohater narodowy" - Wojtek Szczęsny? Boruc też swoje się nasiedział, a potem wyłapywał dla Fiorentiny piłki jak trzeba. Bramkarz jest mimo wszystko nieco innym rodzajem sportowca, niż piłkarz z pola i rządzi się swoimi prawami. Od nie grania w meczach o stawkę aż tak bardzo się nie psuje.

Jakieś plotki transferowe z innych zespołów już się pojawiają? Bo o Legijnych napisał Kresek - Żewłak, Mucha, Sikorski, Jeż, tam jeszcze przewijał się do pary z Weissem temat Filipa Sebo (jakiś "kumaty" z legia.net jeszcze coś wspominał, że temat Melivillo (takiego bachora co był u nas testowany latem) nie jest jeszcze zamknięty - możliwe że to o niego chodziło w amerykańskiej wycieczce Marka Jóźwiaka). Gdzie indziej cisza?

Edit:

Cytat:
Mnie ten Sikorski kompletnie nie przekonuje
Mnie również. Dla mnie to, że "jest lepszy od Mezengi" albo to, że "wie co to jest Legia" to są atrybuty, które mogłyby świadczyć na korzyść angażu gościa w Młodej Legii - a i to niekoniecznie, bo u nas Młoda Legia swoje standardy ma Gość ma 23 lata, 6 bramek na koncie i tendencje do marnowania setek. W samej e-klasie mamy kilku napastników, którzy są od niego wyraźnie lepsi. No ale zauważyłem, że z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu iluś tam e-kibiców Legii się nim jara.

Edit2:

Lech zainteresowany Pawłowskim. Znowu.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 17.05.2011 o godz. 11:10.
Legionista
Odpowiedz cytując