Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2011, 21:13
Colin napisał(a):Wyświetl post
A propos sytuacji z Ntibazonkizą, to Małecki faulował a potem rzucił się besztać bez opamiętania Burundczyka co było dosyć groteskowe na tyle że gość zgłupiał (nie wiedział co mu odpowiedzieć, bo pewnie z takim chamstwem się jeszcze nie spotkał) i zaczął się po prostu ironicznie śmiać.

Widać, że nawet powtórki nie widziałeś, inaczej wiedziałbyś że cała akcja była po złośliwym faulu parcha. Zgłupiał, bo słowa po polsku nie rozumie, co sam przyznał, a śmiał się bo doskonale wiedział co zrobił. Ale najlepiej wykreować kolesia na niewinną owieczkę, ofiarę bestialskiej napaści Małeckiego.

Żenada to Ty jesteś ze swoimi wywodami o Polaku-katoliku i kibolach na stadionie. Żenada i kompromitacja tego forum. Zapytałbym skąd się tacy kolesie biorą, ale niestety zbyt dobrze wiem.

Uwaga, Małecki jest problemem, bo komuś wiązkę rzucił na boisku, a nie kilkunastu boiskowych rzeźników, którzy na każdym kroku narażają zdrowie innych zawodników. Borysiuk zniszczył karierę Boguskiemu, ale to złoty chłopak jest, taki ułożony. Podobnie jak Cionek, który musiał aż spróbować komuś nogę urwać na boisku, bo zwykle napierdalanie Niedzielana w masce to była "walka o piłkę".

Swego czasu z Chaveza zrobiono boiskowego chama i bydlaka, mimo że na powtórce widać było że depnął na rękę przeciwnikowi z rozpędu. Ale taka była potrzeba chwili, trzeba było jakoś ukierunkować frustrację pajaców z C+. To mnie nie zdziwiło, bo skoro można boiskowego brutala zrobić z Rafała Boguskiego, to żadnych limitów nie ma. Co mnie wtedy zszokowało, to reakcja pajaców na tym forum, obrażających naszego zawodnika i domagających się surowej kary. Dostał, ciekawe czy mieli radochę?
Później okazało się, że jednak z Chaveza żaden psychopata, powtórki zresztą od początku wskazywały na nieumyślność faulu.

Na tym forum są różni ludzie, ale mam swoje podejrzenia co do aktywujących się okolicznościowo parchów. Trudno, żeby sobie odpuścili akurat teraz.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.05.2011 o godz. 21:17.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując