Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2011, 15:21
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Ja Wam powiem tyle. Poziom ligi zweryfikują tradycyjnie Puchary.
Ano właśnie. Jestem gotów się założyć, że solidarnie weźmiemy oklep. Chyba, że do pucharów dostanie się Amika - oni dzięki rozstawieniu mogą w LE coś ugrać.

PS.
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Tyle,że Wisła idzie jakby swoją ścieżką.Trener z inną niż polska myślą szkoleniową, Stan, który robi genialne transfery jak do tej pory. Niech w połowie przyszłe wzmocnienia będą tak dobre jak te obecne,to odstawiamy ligę na kilka kroków. Zatrudnienie fachowców się opłaca. Czy Holendrzy dadzą radę w Europie? Ciężko tak naprawdę odpowiedzieć ale na pewno unikniemy kompromitacji z "Estończykami". Wg mnie Wisła jest zespołem innym mentalnie. Dojrzalszym. Ale czy na LM?Pocieszające jest to,że Stan zdaje sobie sprawę z braków i nie szafuje sloganem walki o LM.
Wstrzymałbym się z pochwałami. Niech Cupiał nie zrobi kolejnej wyprzedaży, a Stan kupi 2-3 solidnych grajków, by załatać największe dziury (lewy obrońca + skrzydłowy + napastnik). Niech Maaskant w kolejnym sezonie pokaże, że jego drużyna ma jakiś styl. Niech faktycznie wyeliminują egzotyczne drużyny ze Wschodu i Zachodu, odpadając po walce z jakąś firmą.

Na razie mamy zlepek drużyny z kilkoma indywidualnościami (Meleks, Mały, Genkow). To może być nawet za mało na Karabach i Levadię.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 16.05.2011 o godz. 15:32.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując