Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2011, 13:42
michal.1906 napisał(a):Wyświetl post
Witam.
Posiadam karnet na sektor E, ale na polonie chciałbym pójść na G. Czy jest możliwość kupienia biletu przez posiadacza karnetu.
Nie ma takiej możliwości.

Na jedne dane możesz kupić jedną wejściówkę, a Ty już swoją zakupiłeś w postaci karnetu.

Cytat:
A może mi kolega lub koleżanka kupić bilet na moje dane mając moją kartę kibica? Bo nie jestem z Krakowa a ostatnio osoba, która chciała mi kupić bilet nie mogła go kupić na moje dane, wszedłem na dane kolegi ale następnym razem może się nie udać.
Jeżeli kolega będzie miał fizycznie twoją Kartę Kibica to może dokonać zakupu.

Cytat:
A czy kolega może mi kupić bilet ze zniżką studencką, czy jednak na zniżkę można liczyć tylko wtedy jak się pokaże legitkę przy kupnie
należy okazać przy zakupie jak również przy wejściu na stadion jeżeli ochrona zarząda
Cytat:
ps. mecz z polonią został zakwalifikowany jako TOP
nie ma jeszcze takiej informacji

Cytat:
W rundzie wiosennej sezonu 2010/2011 ceny biletów zależeć będą od kategorii spotkań:

mecze TOP (z Jagiellonią, Lechem i Cracovią)
mecze zwykłe (Ruch Chorzów, Widzew Łódź, GKS Bełchatów, Górnik Zabrze, Polonia Warszawa) – przy czym mecz z Polonią Warszawa może zostać zakwalifikowany do kategorii meczów TOP. Klub poinformuje o tym z odpowiednim wyprzedzeniem.
spotkanie ćwierćfinałowe w Pucharze Polski z Podbeskidziem Bielsko-Biała
Ostatnio edytowane przez PvD : 16.05.2011 o godz. 13:46.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując