Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2011, 13:11
Najśmieszniejsze jest to ,że nawet Saidi nie wie czy Mały do niego krzyknął "czarnuchu" i powiedział że dobrze nie rozumiał tego co mówił do niego Mały! A wg mnie z tego wideo nie można odczytać co dokładnie mówi Małecki , z pewnością były przekleństwa ale o "czarnucha" to ja nie jestem pewny a widziałem tą sytuację parę razy.
Cytat:
Szymon Opryszek: Jak Pan oceni zachowanie piłkarza Wisły w stosunku do Pana?

Saidi Ntibazonkiza: Miałem typowo piłkarskie starcia z Małeckim przez cały mecz, ale w jednej sytuacji coś do mnie krzyczał. Oczywiście nie zrozumiałem, bo nie znam tak dobrze języka polskiego. Użył określenia "czarnuchu"? To głupie i dziecinne, Małecki chyba nie do końca przemyślał, to, co mówił. To było niepotrzebne.
Do mniej spostrzegawczych zwróćcie uwagę na znak zapytania ...
Też należy zwrócić uwagę na to ,że po tym zajściu Saidi uśmiechał się kompletnie nie wiedząc co mówił Mały więc ten jego wywiad jest tylko na podstawie tego co powiedział mu dziennikarz który nie może być pewny czy Mały użył słowa "czarnuchu"!!! Jednak ewidentnie chce zaszkodzić piłkarzowi nie mając na razie niepodważalnych dowodów!! Zresztą ten cały wywiad wygląda mi na jakąś manipulację , jakby mówiono piłkarzowi co ma mówić i w jaki sposób , no chyba że sam dziennikarz podkoloryzował to.
Jeśli już mamy rozgrzebywać tą sprawę to najpierw tym filmem na którym jest to zajście powinni zająć się specjaliści którzy potrafiliby odczytać ze 100 % pewnością co dokładnie powiedział Mały a nie dziennikarze czy eksperci z Canal + i później jeśli potwierdziłoby się to ,że Mały jednak użył słowa "czarnuchu" to dopiero wtedy należałoby ukarać piłkarza za te słowa i ewentualnie robić taki szum jak teraz który wtedy byłby zasłużony a nie w tym momencie kiedy jest jednak niewiadoma czy to słowo zostało użyte!!!!
Ostatnio edytowane przez fanfan : 16.05.2011 o godz. 13:31.
Odpowiedz cytując