0 22 napisał(a):

Czyli Twoim zdaniem poziom ligi nie spadł? Widziałeś mecz Lechia - Polonia, Legia - Widzew czy milion innych z tego sezonu? Oglądam ligę dość dogłębnie od 10 lat i takiej chały nie pamiętam. Zresztą to widać nawet po przyszłym królu strzelców. U nas w lidze już naprawdę nikt nie potrafi strzelać goli. Wszystko to czysty przypadek. Wezmy gole głową - kto ma ich najwięcej? Radović. Czy Radović umie grać głową? Nie. Wszystkie jego gole to jakies kiksy czołem czy tym kantem z boku głowy. Tragedia.
Nie chce w żaden sposób umniejszać mistrzostwa Wisły, bo mistrz to mistrz, ale naprawdę poziom opada na łeb na szyję. Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego - niektorzy obcokrajowcy są ciekawi, kasa coraz większa, frekwencja też, infrastruktura - a na boisku coraz gorzej..
|
Ja pamiętam nawet większa
Zeszły sezon to dopiero była chała, chyba apogeum, dno dna itd
Teraz jakby to drgało do góry trochę
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"