Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2011, 08:29
PanPlamka napisał(a):Wyświetl post
Do wyborczej mam stosunek dosc ambiwalentny, ale to co wypisuja na sport.pl jest odrazajace. Otoz okazuje sie, ze Wisla jest **ujowym mistrzem bo gra u nas wielu obcokrajowcow i mamy tylko 53 punkty. Jak nie mozna przypieprzyc Bialej Gwiezdzie z powodu przegranej, to trzeba wypominac takie .......y. Panowie z Wyborczej, wezcie sie kur.. odpie.....

I jeszcze jakby ktos chcial sie sprzeczac, ze maja racje co do obcokrajowcow: jasne, fajnie by bylo gdyby to byli nasi wychowankowie, ale dla mnie wazny jest klub i kibice - w dzisiejszych czasach pilkarze to najemnicy, ktorzy predzej czy pozniej i tak odejda i to, czy sa z Woli Duchackiej czy z wiochy pod Rio mam gdzies.
Przecież na tym forum pisało tak szereg osób, włącznie ze mną. Podobnie pisali też redaktorzy weszło. Więc to nie jest tak, że akurat GW się czepia Wisły.

Jasne, mistrzostwo cieszy ale w tym poziomie poziom ligi był dramatyczny. My się do niego dostosowaliśmy. Czynnikiem, który nas częściowo usprawiedliwia była rewolucja kadrowa i pozyskanie naprawdę wartościowych piłkarzy dopiero w zimowym okienku.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując