Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2011, 00:37
raindog napisał(a):Wyświetl post
Podsumowując - ciekawą sprawą były rekolekcje prowadzone przez Chaveza; gość nie robi znaku krzyża sto razy podczas meczu, a wiara rzeczywiście jest dla niego najważniejsza. Mały, jak go lubię, ma tatuaż z JPII, robi znak krzyża co pięć minut, a do tej skromności i pokory chrześcijańskiej mu jeszcze bardzo dużo brakuje.
Widzę, że przestałeś krytycznie oceniać tylko umiejętności piłkarskie Patryka (napisałeś, że jest gorszy niż "Łobo", a to wiele mówi), teraz oceniasz jego religijność Mocne.
OK, kiedy krytykujemy trenera, że wystawia "nie tych" zawodników, to mieścimy się w granicach rozsądku, bo to forum piłkarskie przecież. Nie sądzisz jednak, że w tym momencie wchodzisz troszeczkę w nie swoje buty? W sensie pokory nie chrześcijańskiej, ale takiej typowo ludzkiej, zdroworozsądkowej: "nie znam człowieka, to go nie oceniam, nie wartościuję". To nie magiel.

Wybaczcie offtop.

A czy stadion nie jest miejscem na oprawy niezwiązanej bezpośrednio ze sportem? My twierdzimy, że tak.

Nie oglądam telewizji, ale ostatnio jak byłem u rodziców tydzień temu - leciał Polsat Info. Była wywiad z Kaczyńskim: ten stwierdził, że rząd wykorzystuje aparat represji żeby zamknąć usta niepokornym. Myślałem wtedy, że .......i jak potłuczony, jak to ostatnimi czasy miał w zwyczaju. Myliłem się
PiS był zagrożeniem dla demokracji? Wolne żarty - to PO zaczyna wracać do sprawdzonych metod. A wokół medialna cisza, jeszcze ich popierają...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.05.2011 o godz. 00:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując