Ciastek1 napisał(a):

|
Ludzie przecież to była totalna ironia użytkownika małpa , zresztą całkiem zgrabna .
|
dzięki, ale to nie była ironia ;-).
hhehe, poważnie.
Kowalskiego trzeba się pozbyć tak ? No to niech pójdzie za kilkanaście tysięcy gdzieś, a nie za worek piłek. Więc niech pogra przeciwko Legii i lubinkom. Tak żeby w statystykach można by mu było dopisać + 180 minut.
Żurawski - należy mu się. I tak długo nie pogra w piłę. Następny sezon to już apogeum jego będzie.
Garguła - Ja bym go ju ż teraz sprzedał, jak w następnym sezonie się posypie, to już żaden klub nie będzie go chciał kupić w tym wieku.
Bunoza i Branco - wszyscy wiemy że to patyczaki, więc dopisać im do statystyk ligowych kolejne dwa, pełne spotkanie i pożegnać.
Boguś - jak dla mnie jest trochę taką szklanką...do tego nie przeszedł do końca mutacji głosu ;-). Nie widzę, dla niego miejsca w składzie, no chyba że by obciąć mu zarobki o około 30 % i niech będzie rezerwowym.
Bouhkari - gdyby był młodszy o te 10 - 15 kg to ok jako zmiennik, a tak ?
Ktoś pisał o maskotce klubowej zamiast smoka. Lepszy pomysł - niech maluje dzieciom ryjki na E farbami
Z kim byście się jeszcze pożegnali ?
Ktoś pisał wyżej że jakbyśmy wyszli takim składem jak podałem, to z Legią totalne 0;8 i kompromitacja.
Nawet jeśli to co z tego ? Będzie Warszawka gadać parę dni o tym wyniku , a my swoje będziemy wiedzieć - to że zagraliśmy składem :
a) z Mesy
b) rezerwowym
oraz
c) wracającym do formy po kontuzji
I spoconą trąbę kładę na to co będzie mówić kibicowska brać o tym wyniku, tj . sromotnej porażce z Legią.
Wy patrzycie na to spotkanie pod kątem prestiżu. Spoko, macie takie prawo. Ale ja patrze pod kątem tego - żeby młode chłopaki typu Chrapek, Burliga czy Kurto się ogrywali. Oczywiście, że po to jest Mesa żeby tam grali - ale ileż można ?
W końcu trzeba zadebiutować w 1 drużynie, a nie jako zmiana taktyczna w `90 minucie wchodzić.