Najwyraźniej się nie rozumiemy. No to powiem wprost: kibice Legii podpinają się pod tradycję Powstania. Mi się to nie podoba - w Powstaniu walczyli także i kibice Legii, ale to nie jest w tym zrywie niepodległościowym najważniejsze.
Wspomniany był przez emj10 czyn sprzątania grobów powstańców. Owszem, wiedziałem o tej akcji. Niemniej nie rozumiesz istoty sprawy: ja wolałbym, żebyście poprzestali na tej chwalebnej inicjatywie. A nie robili oprawy z Powstania, pomiędzy skandowaniem "strzelcie q.om gola" i "j...ć PZPN".
Powstanie to zbyt poważna sprawa, by mieszać je do opraw meczowych. Mi się to nie podoba. I tyle.
Nie wiem, czemu pytanie do mnie.
Nie tylko za to - przysłowiowy Palec Arboledy dla Panów z SM, którzy wlepiali mandaty ludziom parkującym na Reymona, zaraz za skrzyżowaniem z Reymana. Co mecz wszyscy tam parkują (oczywiście nielegalnie) - i co mecz Policja przymykała na to oko, stojąc 10 metrów dalej. Dziś widać ktoś chciał dorobić mandatami.
Generalnie żenada i dno mułu - nie wiem, czego się spodziewałeś z mojej strony. Uważam, że to głupota - tak samo jak Ty.
PS. Orzeu, ty dalej nie rozumiesz. Powstanie to świętość, nie można tego wywiesić na płocie w formie oprawy. I nie ma tu znaczenia, jak szlachetne są intencje kibiców.