zybert77 napisał(a):

jest to wina aparatu państwowego i już są propozycje by te kary podwyższyć i by obowiązywały wreszcie na wszystkich rozgrywkach w Polsce.
Mam nadzieję, że to zakończy pogląd niektórych (również wyrażanych na tym forum) że Pan S. miał pełne prawo być na PP bo w zęby piłkarzowi dał przecież na meczu Ekstraklasy.
Nie jestem ignorantem, wiem że zawsze znajdzie się ktoś kto wbiegnie na murawę. Przyznasz jednak, że jest róznica pomiędzy wbiegnięciem na murawę jednostek a wbiegnięciem bandytów żeby zdemolować stadion i pobić dziennikarkę?
Jakoś karać trzeba, a strzelać ostrą amunicją nie wolno.
|
Te bohater, a czemu tak nie walczysz o ukaranie Rzeźniczaka mandatem i zakazem stadionowym za publiczne bluzgania i ubliżanie kibicom?
małpa napisał(a):

zadałem takie samo pytanie [email protected]
odpowiedzi nie dostałem nadal, ale przytłacza mnie coś innego...
Tusk chcę drugą Anglię, zero opraw, zero flag, zero śpiewów czy okrzyków a co dopiero przekleństw.
A co robi OZSK ? Informuje o braku....opraw....dopingu....
Sorry, może i mam mały staż kibicowski i jestem młokos jeśli chodzi o wiek, ale bez napinki, bez wymądrzania się i grzecznie - odpiszcie mi czy tylko ja tak uważam ?
OZSK w tym my ( od następnej kolejki ) dajemy Tuskowi to co chce !!!
Czyli spokój na meczach no panowie !!! Kogo po*jebało ? Mnie bo tego nie rozumiem, czy kogoś z OZSK czy SKWK że się na to godzi ( Od następnej kolejki )
KULTURALNE ODPOWIEDZI, PROSZĘ.
|
I odpowiedzi nie dostaniesz. Mogę Ci zaproponować jedynie samokształcenie, wejdź sobie na stronę OZSK i przeczytaj pierwszą wiadomość od góry dotyczącą protestu. Chyba, że Twój nick jest nieprzypadkowy i nawet tyle nie potrafisz. Ale to nie mój problem.
Markus napisał(a):

|
Ostrzegam że za nawoływanie do działań szkodliwych dla Wisły i klubu, w postaci sankcji, kar i zamykania stadionów, lub tylko popieranie, czy propagowanie go, mogą polecieć bany.
|
REGULAMIN napisał(a):
III Estetyka postów:
20. Zabrania się umieszczania przez jednego użytkownika kilku notek jedna pod drugą, jeżeli użytkownik umieści tą samą notkę kilka razy, musi bezzwłocznie skasować wszystkie jej kopie oprócz jednej.
|
Jak już chcesz być taki przepisowy i rozdawać bany to użytkownik "zybert77" ten punkt złamał dwa razy w ciągu ostatnich 3 godzin.
15:54 i 15:57 po raz kolejny to samo.