Wyświetl pojedynczy post
putinm
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2011, 14:45
zybert77 napisał(a):Wyświetl post
jest to wina aparatu państwowego i już są propozycje by te kary podwyższyć i by obowiązywały wreszcie na wszystkich rozgrywkach w Polsce.
Mam nadzieję, że to zakończy pogląd niektórych (również wyrażanych na tym forum) że Pan S. miał pełne prawo być na PP bo w zęby piłkarzowi dał przecież na meczu Ekstraklasy.

Nie jestem ignorantem, wiem że zawsze znajdzie się ktoś kto wbiegnie na murawę. Przyznasz jednak, że jest róznica pomiędzy wbiegnięciem na murawę jednostek a wbiegnięciem bandytów żeby zdemolować stadion i pobić dziennikarkę?
Jakoś karać trzeba, a strzelać ostrą amunicją nie wolno.
Te bohater, a czemu tak nie walczysz o ukaranie Rzeźniczaka mandatem i zakazem stadionowym za publiczne bluzgania i ubliżanie kibicom?

małpa napisał(a):Wyświetl post
zadałem takie samo pytanie [email protected]
odpowiedzi nie dostałem nadal, ale przytłacza mnie coś innego...

Tusk chcę drugą Anglię,
zero opraw, zero flag, zero śpiewów czy okrzyków a co dopiero przekleństw.

A co robi OZSK ? Informuje o braku....opraw....dopingu....

Sorry, może i mam mały staż kibicowski i jestem młokos jeśli chodzi o wiek, ale bez napinki, bez wymądrzania się i grzecznie - odpiszcie mi czy tylko ja tak uważam ?

OZSK w tym my ( od następnej kolejki ) dajemy Tuskowi to co chce !!!
Czyli spokój na meczach no panowie !!! Kogo po*jebało ? Mnie bo tego nie rozumiem, czy kogoś z OZSK czy SKWK że się na to godzi ( Od następnej kolejki )

KULTURALNE ODPOWIEDZI, PROSZĘ.
I odpowiedzi nie dostaniesz. Mogę Ci zaproponować jedynie samokształcenie, wejdź sobie na stronę OZSK i przeczytaj pierwszą wiadomość od góry dotyczącą protestu. Chyba, że Twój nick jest nieprzypadkowy i nawet tyle nie potrafisz. Ale to nie mój problem.

Markus napisał(a):Wyświetl post
Ostrzegam że za nawoływanie do działań szkodliwych dla Wisły i klubu, w postaci sankcji, kar i zamykania stadionów, lub tylko popieranie, czy propagowanie go, mogą polecieć bany.
REGULAMIN napisał(a):
III Estetyka postów:
20. Zabrania się umieszczania przez jednego użytkownika kilku notek jedna pod drugą, jeżeli użytkownik umieści tą samą notkę kilka razy, musi bezzwłocznie skasować wszystkie jej kopie oprócz jednej.
Jak już chcesz być taki przepisowy i rozdawać bany to użytkownik "zybert77" ten punkt złamał dwa razy w ciągu ostatnich 3 godzin.
15:54 i 15:57 po raz kolejny to samo.
Ostatnio edytowane przez putinm : 14.05.2011 o godz. 15:01.
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/
Projektowanie gadżetów kibicowskich:
http://puti-projects.pl.tl/

...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry...
...Liczy się tylko nasza miłość...

Odpowiedz cytując