Wyświetl pojedynczy post
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2011, 13:10
Markus napisał(a):Wyświetl post
Zapłacisz w imieniu klubu za te kary? Poniesiesz ich koszty z własnej kieszeni? Jakim prawem chcesz narażać klub na szkody i straty, oraz innych kibiców?
A czy to ja pozdrawiałem w środę PZPN? Nie, robiła to znakomita część widzów z E. Ja wtedy w ciszy siedziałem na G. Więc zluzuj poślady i zacznij czytać ze zrozumieniem.

Po pierwsze jeśli ktokolwiek miałby wtedy zwrócić klubowi pieniądze to może ktoś kto faktycznie go na te kary naraził, więc z łaski swojej ode mnie się odczep bo sumienie w tym względzie mam czyste.

A skoro już część osób postanowiła pozdrawiać pewną instytucję piłkarską to niech się liczy z konsekwencjami. Do nich kieruj swoje pretensje.

Cytat:
Stek bzdur i całkowicie oderwana od rzeczywistości, chora kalkulacja. W jaki sposób C+ może cokolwiek wymusić na rządzie? Jeśli nie będzie im się oplacało pokazywać ligi, po prostu skończy się tak, że zrezygnują z tego kontraktu, a nie będą szli na wojnę z Tuskiem w Waszym imieniu. Jeśli przez bojkot klubom braknie pieniędzy, to nie skończy się tak, że zmusza Tuska do zmiany prawa, tylko najwyżej będą zmuszone posprzedawać piłkarzy typu Meliksona, zatrudnić tańszych i cofną się w rozwoju. Tego chcecie? Bo do tego właśnie najwyżej może proadzić ta forma protestu, którą tu propagujecie.
Każdy ma prawo do własnego zdania. Ja uważam, że liga piłkarska w tym kraju stawała się z roku na rok coraz ciekawsza w dużej mierze ze względu na otoczkę a nie na sam poziom, bo ten jest wybacz ale chyba tylko dla Ciebie co roku wyższy. Nie zanotowaliśmy poważnego progresu przez kilka lat, a Ty piszesz jakbyśmy mieli na wyciągnięcie ręki niewyobrażalny skok jakościowy. A co do Meliksona to jak ma swój dzień jest piłkarzem o klasę przewyższającym wszystkich w tej lidze, ale jak go nie ma to gra równie żałośnie jak inni ...

Od rzeczywistości to jest oderwana Twoja propaganda o skoku jakościowym. Od kilku lat na forum piszesz jedno i to samo. A liga jak była mizerna taka jest, pomimo pompowania w kluby kolejnych milionów. Mamy coraz droższych piłkarzy i coraz gorszy poziom sportowy, ale według Ciebie ciągły napływ pieniędzy i zwiększanie nakładów już za chwilę za chwileczkę przyniesie nam sukces na miarę wygrania Ligi Mistrzów.

Śmiem twierdzić, że to Ty jesteś oderwany od rzeczywistości i nie zdajesz sobie spray jak silny może być lobbing pewnych przedsiębiorstw, grup nacisku czy też osób. Zakulisowe rozmowy często przynoszą więcej niż otwarta walka.

A skoro grozisz mi banem to napiszę Ci jedno. Żeby nie było to piszę ironicznie ... skoro dążymy do tego aby pod względem sportowym równać do takiej Barcelony to mam nadzieję, że jako kibice dostosujemy się do jakże wspaniałego widowiska piłkarskiego w Hiszpanii i będziemy świętować tak jak Katalończycy ...

Cytat:
Na interweniującą policję ruszył tłum wyposażony w butelki, kije i kamienie. Funkcjonariusze odpowiedzieli strzelając gumowymi pociskami. Aresztowano 104 osoby.
Zamknąć Hiszpanię ...
Ostatnio edytowane przez Greeg : 14.05.2011 o godz. 13:30.
Odpowiedz cytując