Wyświetl pojedynczy post
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2011, 11:36
Ogólnie to mnie śmieszy ten cały pomysł na protest, bo że protest powinien być to jasna sprawa dla mnie. Nic szczególnego nie zostało wymyślone - nie prowadzimy dopingu, nie wywieszamy flag. Myślicie, że rząd się tym przejmuje? im to nawet na rękę bo sobie spokojnie mecz mogą na stadionie czy w TV obejrzeć, bez bluzgów. Brak flag też ma kogoś obchodzić? chyba tylko na młynie, na E to wątpię żeby ludzie zauważyli ich brak.

Żeby zwrócić uwagę ludzi i mediów na problem potrzeba czegoś więcej niż siedzieć spokojnie i cicho na dupie podczas meczu i nie wywieszać flag. Idę o zakład, że zapytam pierwszego lepszego mojego kumpla, czy jest jakiś protest kibiców w Polsce przeciwko nagonce mediów i chorych pomysłów Tuska, a nie będzie miał pojęcia. I nie mówię tu wcale o kumplu, który się w ogóle nie interesuje piłką, tylko w miarę kumatego w temacie.

Dobrze, że się teraz SKWK dogadało i na derbach będzie doping, ale rozumiem, że na ostatnim meczu u siebie (o ile nam stadionu nie zamkną) znów będzie żałoba? Fety też nie będzie bo trzeba się przyłączyć do protestu i śpiewanie Mistrz Mistrz Nasz TS! jest nie na miejscu?
Odpowiedz cytując