Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 23:02
irman napisał(a):Wyświetl post
Ale ja się z tym absolutnie zgadzam. Nikt w ostatnich trzech latach nie zasłużył na spadek bardziej niż ta żałosna banda z Kałuży. Jak jednak widać jest to mało realne, a że ja zwykle w każdym nieszczęściu szukam plusów, to przy utrzymaniu Starozakonnych jako plus widzę spadek Bytomia, który jest totalną żenadą sportowo-organizacyjną.
To ja się z tym zgodzę, ale dopiero wtedy, kiedy na spadek Cracovii nie będzie już szans. Wtedy też poszukam jakichś plusów.

Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie jak to jest z tym mianem Najbardziej Utytułowanego Klubu

Jesli zdobedziemy 13 a pozniej (oby) 14 tytuł to kto i jak to zlicza ze mowi sie ze to my niby im bedziemy

Posługuję się tym linkiem

http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzo...ce_no%C5%BCnej

Ruch i Górnik mają po 14 tytułów, my mamy 12. Ale my mamy 13 tytułów wice-mistrza, a Ruch i Górnik odpowiednio 5 i 4.

Gdy my będziemy mieli 14 tytułów, to będziemy lepsi zdecydowanie w ilości drugich miejsc, a tym samym będziemy najlepszą drużyną w historii Ekstraklasy.

Dlatego tak mi żal mistrzostwa z poprzedniego roku, zwłaszcza że dla mnie jest to nawet ważniejsze, niż awans do LM (może dlatego, że się przyzwyczaiłem, że go nie ma).
Ostatnio edytowane przez Sędzia : 13.05.2011 o godz. 23:06.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując