Sędzia napisał(a):

Ta forma protestu jest sprawdzona w Warszawie, Legioniści ostatecznie postawili na swoim.
|
Tzn co konkretnie dostali Legioniści? To po pierwsze, bo jak dla mnie to tylko podwyżkę cen biletów.
A co do telewizji to Canal + nie jest telewizja bezpłatną, uzależnioną od reklam. Ci, którzy mieli kupić abonament i tak go kupili. Canal+ na tym za wiele nie straci. Kasa będzie się raczej zgadzała. Ok, trudniej będzie dorobić ideologię, że nasza liga jest zajebista ale pewnie coś sobie wymyślą. Na Legii była zupełnie inna sytuacja. Zresztą czy aby jak niektórym się wydaje ITI ja przegrało? Wcisnęli kit o malinkach, który został łyknięty przez kibiców, karnety i bilety ( o wiele droższe niż u nas) poszły, doping bez bluzgów na nich jest i jest miło. Mają dokładnie to czego chcieli. Kogo mają wyprowadzić to wyprowadzają tylko po cichutku a nie przed kamerami. Jak dla mnie to akurat w tamtym sporze patrząc obiektywnie wygrało ITI. Ot, cała filozofia - wytłumaczyć komuś, że dostał to co chciał nie dając mu nic w zamian a dodatkowo dojąc go na większą kasę. W sumie nic nowego taka żydowska tradycja.