Temat
:
Protest...
Wyświetl pojedynczy post
Malines
Junior Member
Od: 05.2009
#
308
13.05.2011, 17:43
Cały dzień śledzę forum i ten temat... Kilka razy chciałem już coś napisać, ale odpuściłem byłem zły a nawet zawiedzony możliwością BRAKU DOPINGU...
Szczerze mówiąc dopiero dzisiaj zrozumiałem jak dla mnie Wiślaka WAŻNE jest że mamy możliwość dopingowania w mniejszym lub większym stopniu... a to przez to że tak na prawdę mało kto z Nas się spodziewał że takie rzeczy mogą się dziać na Naszym polskim podwórku!!
Dopiero teraz pewnie nie tylko ja to docenię i mam nadzieję że atmosfera na Lechu to był wypadek przy pracy... Cóż różni tam ludzie chodzą, nie którzy nawet nie związani tak na prawdę z Wisłą bo karnety z pracy dostają i chodzą bo jest za free... I myślę że to w większości przez takie osoby było to WIELKI NIEPOROZUMIENIE...
PS.Sam nie byłem zadowolony z tego że na E ludzie zaczęli robić doping, chyba tylko po to żeby zrobić na złość bo prawda jest taka że na "słabszych meczach" nie są Oni tacy wyśpiewani... to co było już później to PORAŻKA!!
!!ALE MIMO WSZYSTKO PRZYCHODZIMY TAM DLA WISŁY A ONA JEST DLA NAS NAJWAŻNIEJSZA!!
"...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..."
"...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..."
"...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..."
"...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..."
Malines
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do Malines
Znajdź inne posty napisane przez Malines