Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 16:47
Cytat:
,,Nie dal Polski kibolskiej przy Reymonta''
Pisze do redakcji w kwestii zachowania kibicow podczas ostatniego meczu Wisly z Lechem, bo chce zwrocic uwage , ze wydarzylo sie cos wyjatkowego. Jestem tzw. ,, normalnym'' kibicem , ktory chodzi na mecze od lat, ale nie siada na trybunie z tymi, ktorzy w srode urzadzili milczacy protest.(...)
Wszyscy sidzieli razem cicho do momentu, az przez tych na trybunie za bramka zostalo zaintonowane ,,Polska kibolska''. Wtedy pozostala czesc stadionu , zaintonowala ,,idzcie do domu, my nie powiemy nikomu'' i zaczela dopingowac Wislakow.
Moim zdaniem stalo sie cos waznego, bo po raz pierwszy przy Reymonta pokazalismy szalikowcom, ze nie popieramy ich negatywnych zachowan,a jedynie te, ktore sluza druzynie. Im sie wydaje, ze sa najwazniejsi na stadionie i tylko oni maja prawo do okreslenia sie mianem prawdziwych kibicow, bo w odpowiedzi na nasz doping skandowali,,Wisla to my'' a nas nazwali ,,frajerami'' i ,,piknikami''. A teraz na nowy stadion przychodzi o wiele wiecej osob ktore chca w spokoju obejrzec mecz i dopingowac Wiselke. I gdy trzeba potrafimy sie zjednoczyc, aby przeciwstawic sie tym, ktorzy bronia stadionowego kibolstwa.
Imie i Nazwisko Czytelnika do wiadomosci redakcji
cytat: Dziennik Polski

To co sie dzieje to jakas paranoja... Przeklamanie rzeczywistosci... Ciekawe kto napisal ten list bo zapewne nie zrobil tego zaden prawdziwy kibic.
Ten list jest tak zabawny jak posty niektorych braci po szalu kotrzy sugeruja ze kibice z G to banda dzieciakow, ludzi bez wyksztalcenia i biedakow ktorych nie stac na bilet na E.... Dlatego nie wypowiadam sie za czesto na tym forum w ostatnim czasie bo i szkoda palcow na polemike z ludzmi ktorzy w ten sposob odbieraja rzeczywistosc...

Mam nadzieje ze na Derbach nie bedzie protestu. Po pierwsze protest nie wypali,po drugie doping nie wypali a nasze Derby to historia tej ligi i zasluguja na specjalne traktowanie, szczegolnie przez nas samych.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując