Temat: Protest...
Wyświetl pojedynczy post
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 15:45
Jedno jest pewne. Wojna trwa również między nami i każdy wie o co chodzi...
A teraz trochę pomyślcie.
Wisła wygrała z Lechem ? Wygrała. Z Cracovią wygra bez dopingu ? Myślę, że tak, byliby niezłymi frajerami gdyby to przegrali u siebie. Ma mistrza Polski ? Czy ktoś nie wierzy, że go nie zdobędzie ? A zatem pytanie nasuwa się samo. Czy nie możemy pójść na kompromis ? Jeśli cała Polska protestuje przeciwko temu co się teraz dzieje to dlaczego każdy musi mieć swoją racją ? Rząd, pzpn i inne tego typu formacje tylko czekają aby skłócić kibiców i robić kolejne pokazówki zwłaszcza przed Euro. Trzeba zrobić tak, aby wreszcie doceniono to jak było. Naprawdę wiele osób lubiło tą atmosferę naszej piłki bo bez tego to mecze wyglądałyby jak 5 liga angielska(bez obrazy dla tejże ligi). Niech wszyscy wreszcie zobaczą jak wygląda mecz w ciszy i dużo o tym mówią, mocno się zastanowią bo będzie coraz gorzej, bo jak by Wisła była na przykładowo 8-9 miejscu i o nic nie walczyła zapewne frekwencja na E nie byłaby tak wysoka, a śpiewać nie chciałoby się nikomu.
I tyle w tej sprawię mam do powiedzenia, każdy i tak pewnie zrobi jak będzie uważał, ale jeśli tak dalej pójdzie to niedługo za je**ć pzpn czy zapalenie papierosa(temu akurat jestem przeciwko, ale to kwestia indywidualna, jakieś strefy dla palaczy powinny być, ale to już inna bajka) będzie ogromny mandat. Reasumując... Cel uświęca środki.
Siła w jedności !

Aha i żeby nie było, żadnych hooligańskich aktów nie popieram, ale precz z odpowiedzialnością zbiorową i z brakiem wolności słowa.