marian3a napisał(a):

A to mamy dwa protesty ? jeden przeciwko Tuskowi a drugi przeciwko Klubowi ? oj się porobiło 
mi się wydaje że Klub nie zezwolił na oprawę itd. itp. gdyż mógł zostać zamknięty stadion na derby ... a wiadomo że teraz PO robi wszystko pod publiczke i za NIC można dostać zakaz...
btw z jakiej partii politycznej jest wojewoda małopolski ? PO.... i wszystko jasne.. też pewnie bym się bał na miejscu Klubu że mogę stracić ładnych kilka milionów złotych z czystych pobudek politycznych...
Protest powinien moim zdaniem być wymierzony tylko i wyłącznie w Donalda Tuska i jego partię polityczną.
ps, Ciekawe czy Śląsk Wrocław złoży doniesienie do prokuratury o popełnienie przestępstwa przez organ który wydał zakaz rozegrania meczu przy udziale publiczności ... jak dla mnie to on łamie konstytucyjne prawo do wolności i nie jest oparty mocnymi argumentami...
|
no z tego co czytam na tym forum/stronie i skwk to od 45 do 55 min był protest ogólnopolski. A reszta meczu przeciwko zarządowi, który nie zgodził na na oprawę. a w reszcie tekstu się z tobą zgodzę, za byle co można dostać zakaz stadionu teraz więc dobrze za zarząd nie pozwolił na to, po co ryzykować stratę jakieś 500-700 tys złotych za bilety? A póki co nie możemy sobie na to pozwolić bo trzeba szukać dobrych zawodników, a prezes nie sypnie z kieszeni jak kibice zamkną przez głupotę stadion