Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 15:25
To co robi SKWK stawia nas właśnie na równym poziomie z kibicami Legii. I mnie to bardzo irytuje, mimo że obecnie jestem "piknikiem" i w ogóle beznadziejnym kibicem Wisły. Pytam się - za co ten strajk? Za to, że Wisła SSA nie chce się przyłączać do apologii debilizmu, idiotyzmu i bandytyzmu, który szerzy garstka ludzi, których można pewnie policzyć na palcach jednej ręki? Pytam się - po co ten strajk? Sam bronię kibiców i wiem, że na naszym stadionie żadnych ekscesów nie było. Wiem, jak jest na trybunie G, ale to co wymyśla sobie SKWK, to chyba z nudy, bo nie ma co robić. Przepraszam, ale nie rozumiem tego - porównywanie kibola, który roz****dala stadion w Bydgoszczy do Chrystusa, który umarł na krzyżu, to jak dla mnie pean ku czci tych, którzy niszczyli krzesełka w Bydgoszczy i byli gotowi się pozabijać. Przepraszam, zlinczujcie mnie za to, co napisałem, ale dla mnie to zupełne nieporozumienie - ten strajk. Nikt Wam - Najzagorzalsi kibice nie odmawia tego, że jesteście najlepsi i najlepiej kibicujecie, ale nie dajcie się wplątywać w rozgrywki polityczne!

EDIT: Cieszę się z tego oświadczenia, choć formy ogólnopolskiego protestu na stadionach nie rozumiem. Mam do tego prawo
Powód: oświadczenie SKWK
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 13.05.2011 o godz. 18:29.
Odpowiedz cytując