Temat: Protest...
Wyświetl pojedynczy post
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 15:24
Malikon napisał(a):Wyświetl post
a to twierdzisz, że protest był wymierzony w nasz zarząd? Jeśli tak to największa głupota, bo najpierw ujawnij co było w tej oprawie, a później popiszemy czy protest był potrzebny czy trzeba podziękować zarządowi na czele z Basałajem, bo jeśli w oprawie miałby być elementy które mogłyby zagrozić zamknięcia stadionu z sracovią to nie rozumie dlaczego wy strajkujecie, zamiast dziękować zarządowi
A to mamy dwa protesty ? jeden przeciwko Tuskowi a drugi przeciwko Klubowi ? oj się porobiło
mi się wydaje że Klub nie zezwolił na oprawę itd. itp. gdyż mógł zostać zamknięty stadion na derby ... a wiadomo że teraz PO robi wszystko pod publiczke i za NIC można dostać zakaz...
btw z jakiej partii politycznej jest wojewoda małopolski ? PO.... i wszystko jasne.. też pewnie bym się bał na miejscu Klubu że mogę stracić ładnych kilka milionów złotych z czystych pobudek politycznych...

Protest powinien moim zdaniem być wymierzony tylko i wyłącznie w Donalda Tuska i jego partię polityczną.
ps, Ciekawe czy Śląsk Wrocław złoży doniesienie do prokuratury o popełnienie przestępstwa przez organ który wydał zakaz rozegrania meczu przy udziale publiczności ... jak dla mnie to on łamie konstytucyjne prawo do wolności i nie jest oparty mocnymi argumentami...