Temat: Protest...
Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 15:19
Odnośnie postępowania klubu mam takie dwa pytania, które pomogą mi rozwiać moje wątpliwości:

1) Ilu z nas tu dyskutujących widziało tą przygotowaną oprawę?
2) Ilu z nas tu dyskutujących zna treść rozmowy Rudego z przedstawicielami klubów?

Wszyscy wyrażają tu swoje kategoryczne zdanie a podejrzewam, że 99% wypowiada się na podstawie tylko i wyłącznie domysłów.
Jeżeli nie wiemy tak na prawdę co Rudy zakomunikował przedstawicielom klubów, to dlaczego oceniamy postawę naszego zarządu? Może usłyszeli : nie, tym razem nie będzie kary 5000 zł tylko ban na kibiców powiedzmy na 5 meczów.
Nie widzicie tu żadnej różnicy patrząc przez pryzmat zarządu? Nie chce ich bronić, tak sobie trochę spekuluje - może widząc tą kontrowersyjną moim zdaniem ( jeżeli była nawiązaniem do Chrystusa - jednak odniesienia religijne to trochę za dużo ) oprawę uznali wcześniej - ok , niech będzie, dostaniemy kare pewnie max 10 000 i tyle. Następnie, dowiedzieli się, że tym razem nie będzie kary 10 000 tylko zamknięty stadion - czyli patrząc na sam mecz z Cracovią jakieś min 600 000 -700 000 wpływów.

Popieram protest przeciw dymaniu nas w dupę przez Rudego. Ale mądry protest, uderzający właśnie w Rudego i jego kumpli a nie w klub, kibiców i piłkarzy.