Mnie tylko zastanawia czy te całe protesty nie są inspirowane przez PiS

Czy czasem OZSK to nie ludzie z tej frakcji poltycznej?
Nawet tutaj niejaki Drozd, który nigdy nie zabierał głosu w sprawach kibicowskich, a jeśli już to poglądy miał iśccie konfidenckie..teraz pierwszy krzyczy i popiera prostest przeciwko czemu?ano przeciw Tuskowi..
Zastanówcie się..Gdyby to PiS był u władzy, to restrykcje i reperkusje byłyby jeszcze większe..I szybko by nam tu zrobili drugą Anglię..
Stadiony były zamykane w Polsce można powiedziec "od zawsze"..Czego sie spodziewaliście po Finale Pucharu Polski

Wiadome z czego żyją media i że na bank będzie gruba nagonka..
Jeśli ktoś się obraża, że nazwą go w prasie kibolem to ja nie mam pytań..Sami z siebie robicie pikników..Wstydzicie sie przed "normalnymi" znajomymi

hehe kiedyś takie nagłowki i artykuły z prasy się wycinało i zbierało z dumą w specjalnych przeznaczonych do tego "albumach"
PROTEST na Lechu 10 min poza trybunami - ok..Przeciw zarządowi za blokade oprawy - ok..
Ale dość..dezycje odnośnie derbów uszanuję, ale za chuja nie zrozumiem..
W dupię mam polityke na stadionie..Wybory przegra PO, a PiS którego Ministerstwo Sprawiedliwości jest konikiem, zrobia nam tak koło dupy, że na stadionie nie będzie można nawet przeklnąć..A wyroki będzie mozna wyłapać za byle co..