flamengista napisał(a):

Słyszałem, jak wyglądała usunięta oprawa, ale tego szczegółu nie znałem. Czyli: zamiast napisu "Jezus Nazarejczyk Król Żydowski" - napis "ultras".
I SKWK się dziwi, że klub zabronił oprawy. Mało tego, teraz wszyscy mają się solidaryzować z grupą ultras, która obraża uczucia religijne 95% obywateli tego kraju. W tym i moje.
Cóż, nie dziwię się czemu nie ujawnialiście projektu oprawy - choć wiele osób było zainteresowanych, jak miała wyglądać.
SKWK ma kupę szczęścia, że klub zabronił tej oprawy. Mielibyście jak w banku pozwy za obrazę uczuć religijnych.
|
Sorry, flamengista, ale w 2K Poznaniaków szturmujących mury Krakowa też wierzyłeś. Może trochę zdrowego sceptycyzmu wobec mediów? Gdyby tak to wyglądało, to byłoby przegięcie, ale tej oprawy nie widziałeś...
"GW" zresztą też, na bank powtarzają plotki przeczytane u nas na forum. Dlatego "zgadzają się szczegóły".
flamengista napisał(a):

|
Owszem: wiemy. Wszystkie szczegóły poza napisem się zgadzają z wcześniejszymi opisami usuniętej oprawy. Więc raczej nie ma przypadku. Niestety, wszystko układa się w logiczną całość. Także to, że SKWK nie ujawnia jak oprawa wyglądała. Nie dziwię się, nie ma się czym chwalić.
|
Patrz wyżej.
EDIT:
A jednak