Wyświetl pojedynczy post
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 14:10
Proponuje olać tych prowokatorów, tak jak Gwiazdzisty napisał nagle wysyp juniorów na forum. Robią zamęt i nic więcej.
Wszystkich nas musi łączyć jedno - dyscyplina. Dla wspólnego dobra trzeba się zjednoczyć, jeżeli decydenci zadecydują tak czy inaczej - dostosuję się. Na stadionie nie ma miejsca na demokrację. Ufam Ultrasom i Stowarzyszeniom, dla nich ukochany klub to coś więcej niż mecz raz w tygodniu. Dlatego wierzę, że chcą jak najlepiej i zamierzam ich w tym wspierać.

Chyba w tym temacie była wcześniej dyskusja o oprawie Wisły z rzekomym krzyżem. Jeżeli to prawda to był to moim zdaniem bardzo słaby motyw, ale nie zmienia to rzeczy, że wspierać ultrasów należy, bo robią po prostu na stadionach doskonałą robotę.

Jestem bardzo ciekawy tej kolejki pod względem kibicowskim. Cisza na stadionach myślę, że będzie przestrzegana, czytaj - brak zorganizowanego dopingu. Ciekawe co zrobi Wisła, bo derby to jednak derby, oby tylko nie było takiego przedstawienia jak ostatnio, bo to po prostu smutne było, nawet w tv. Albo doping na maksa, albo cisza na maksa. Półśrodki zazwyczaj się nie sprawdzają.

Widzę, że wiele osób nadal nie rozumie jednej rzeczy. Jestem przekonany, że KAŻDY z nas chce wyeliminować bandytów ze stadionów. Tak, ja również tego chcę, na stadionie nie ma miejsca dla bandytów. Ale rzecz się rozchodzi o to, że wszyscy są wsypywani do jednego worka, chce się zniszczyć CAŁY ruch kibicowski (ultras to nie chuligan, litości, co niektórzy przejmują język GW). Zakazy stadionowe dla tych gości co zrobili awanturę (nie oszukujmy się, głównie Lech, w liczbie 100-150 osób?) - spoko, winnych ukarać, ale NIEWINNYCH zostawić w spokoju. Tą całą nagonką państwo polskie z premierem Donaldem tylko pokazuje swoją nieudolność.

PS. Staruch jest przedstawiany niemal jako mudżahedin terrorysta.
Ostatnio edytowane przez Wizard : 13.05.2011 o godz. 14:19.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując