Temat: Protest...
Wyświetl pojedynczy post
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 13:31
ania410 napisał(a):Wyświetl post
jesteście niemożliwi!!! chcecie pośpiewać i wspierać drużynę zapraszamy w sobotę a trening.
matronas czego tu nie rozumiesz? możne inteligenci z warszawy zadumają ze cos jest nie tak. będziesz śpiewał pomyślą ze jest ok i ci pasuje. stadiony zamknięte, wyjazdów nie ma. czy tak powinno być. ale pewnie lepiej płakać na forum.
Jesteście wspaniali. Derby. Zwycięstwo. Sukcessss
Znacie takie słowo jak SOLIDARNOŚĆ? Zresztą to nie mój problem.
Ja uważam się za człowieka honorowego i nie zamierzam dopingować, ba! zastanawiam się aby sezon do końca zbojkotować.
Przykro mi, że piłkarze potrzebują dopingu, aby wygrać z największymi ofermami w tej buraczanej lidze.
Wiecie drodzy Bracia..Jak pojechałem do Sosnowca na derby, dopingowałem z całych sił, dostałem klapsa, bo przeszli obok meczu.
W życiu są rzeczy ważne i ważniejsze. Dziś protestując, walczę o to, aby mój syn mógł chodzić na takie trybuny, na jakie ja chodziłem. Aby mógł spotkać tak wielu charakternych ludzi, jak ja spotkałem. Są takie chwile, kiedy trzeba się poświęcić dla wspólnej idei i podjąć walkę. Myślę, że ta chwila nadeszła. Każdy zrobi jak uważa. Jednak ja apeluję do podporządkowania się. Tylko wtedy pokażemy jedność.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański