PSYCHOLTSW napisał(a):

|
cobra1906 nie zgadzam się z Tobą, bo to właśnie polityka miesza się do kibiców nie kibice do polityki! nie widzisz różnicy?! jak mogą zabraniać robić wyjazdów, opraw i innych tego typu rzeczy?! nie mogą sobie dać rady z hoolsami to mamy wszyscy cierpieć?! nie!!! ja tam uważam że rząd zrobił przegięcie i musi ponieść tego konsekwencje... sklepu się nie zamyka dlatego że grasują w nim złodzieje, ulic bo jeżdżą pijani kierowcy tylko się ich łapie... a czym się różni stadion od drogi czy sklepu? że trzeba go zamknąć bo są pseudokibice?! k.rwa bez jaj!!!
|
Ok, ja się z Tobą zgodzę że jest to przegięcie tylko wytłumacz mi jakie to są niby konsekwencje dla rządu że nie będzie opraw i dopingu? Przecież decydenci w tym kraju właśnie takiego obrazu na stadionach oczekują, czyli spokój, kulturka, wszyscy na siedząco, czasem po bramce sobie poklaszczą i jest ok. Do tego żadnych profanujących transparentów, zakazanego piro, przeciez to co chcecie zrobić to jest dokładnie to czego od was oczekują? Nie rozumiesz tego? To jest tak jakby rząd wprowadził mundurki w szkołach i dzieci na znak protestu przyszłyby w tych mundurkach na zajęcia. Kompletny bezsens. Takim protestem nie godzicie ani w rząd, ani w pzpn, ani w policję, w nikogo... oprócz naszych piłkarzy.