|
wydaje mi się, że piszemy tutaj o meczu Wisła-Cracovia, a częścią meczu jest m.in. doping. Nie wiem dlaczego mamy o tym nie pisać, skoro to meczu dotyczy. Nie piszmy o polityce, o zawirowaniach, ale tym uważam, że powinniśmy. Ja chcę kibicować. Derby bez dopingu?! To chore!
Niestety temat walki z chuliganami najpierw został zlekceważony, a teraz chce się zrobić pokazówkę. Najgorsze, że polityka wdarła się nam w to wszystko, jak dodamy do tego udział mediów, które podgrzewają atmosferę, to niestety trzeba się spodziewać, że będzie się to wszystko mieszało.
To jest dla nas szansa, żeby pokazać, że my jesteśmy ponad cały ten grajdoł.Róbmy swoje - przyjdźmy dopingować swoją ukochaną drużynę. Jeżeli są osoby, które chcą protestować - OK, ich święte prawo, ale protestujący nie mają prawa wymagać, żebym ja i inni, którzy chcą dopingować, żebyśmy siedzieli na stadionie cicho.
Lech już oberwał, teraz trzeba ograć Craxę i świętować MP! Im wcześniej zdobędziemy tytuł, tym więcej czasu będzie na podejmowanie ważnych decyzji personalnych w kontekście następnego sezonu.
|