jason wiślak napisał(a):

Dobra, widzę ze trzeba się wypowiedziec bo mnie krew jasna zalewa jak czytam większośc postów!
Po pierwsze, jaki protest?! Pogrzało Was zupełnie! Przeciw czemu chcecie protestować, przeciw temu ze klub bał się zamknięcia stadionu? Jakie niekupowanie karnetów?! Nie chcecie, to spadać na Kałuży.
Tak kochacie ten klub, że będziecie go niszczyć brakiem dopingu i karnetów?!
Wiecie co znaczy WIERNOŚĆ? Chcecie nam tu drugą legię zrobić ? Wiecie w ogole kto na tym ucierpi? Tylko nasz klub i piłkarze?! Jaką opinię to wystawia kibicom Wisły! Gamonie, którzy żyją po to by zrobić aferę mnie nie interesują. Na każdym meczu będę zdzierał ryja choćbym miał to robić sam. Dezerterów i ludzi, którzy chcą wprowadzić w Wiśle zamęt nam nie potrzeba! Nie zależy Wam na dobru klubu to nara. Widać jak go kochacie.
Ce..... nas pojęcie którego wy nie znacie- Wierność- dzisiaj wrogu wczoraj bracie!
Sensej: Co ma doping do zamknięcia stadionu, bo nie bardzo rozumiem...pfff
|
Racja, brakiem dopingu niszczymy klub i to, co przez lata na R22 tworzyli również nasi poprzednicy. Po meczu będą płacze, że Małecki i reszta zespołu podeszła tylko pod E i poszła do szatni. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby tak się zachowali. W końcu za co mieliby dziękować pod G? Za ciszę i gwizdy w stosunku do E? Mam nadzieję, że w niedzielę zbierze się chociaż mała cześć sektora G, która będzie chciała dopingować, a nie skończy się tylko na deklaracjach na forum.