Cytat:
|
Wg. prawa Starucha na tym meczu nie powinno być (ma zakaz stadionowy).
|
Czy Ty czytasz co się do Ciebie pisze? Już Ci kilka osób wytłumaczyło, że ten zakaz nie obejmuje,
wg. prawa, Pucharu Polski. Zabronić mu sprzedaży biletu mógł jakimś psim swędem PZPN - przy okazji samemu łamiąc prawo (art. z kodeksu wykroczeń o dyskryminacji konsumenckiej - czyli nieuzasadnionej odmowie sprzedaży lub świadczenia usługi. No chyba, że by uzasadnili, ale to na dwoje babka wróżyła). Tylko, że PZPN nie lubi się brudzić niepopularnymi decyzjami, bo oni bardzo dbają o imidż - już abstrahuję od tego, że taki zakaz sprzedaży to byłaby głupota.
Cytat:
|
Jak widać nawet ludzie wysoko postawieni w SKLW mają zerowy wpływ na to jak się zachowuje kibolstwo.
|
A co takiego kibolstwo Legii zrobiło, że na SKLW najeżdżasz? Wbiegli na murawę, rozebrali zawodników, poskakali, pomachali rękami, zeszli z murawy. Z jedna osoba rzuciła grudką murawy w kask policjantowi, ktoś przewrócił wiadro z wodą.
Media tak uwielbiają pisać o tym, jak to "kibice Legii wbiegli na murawę" a potem "kibole zdewastowali stadion" już nie wspominając za bardzo o tym, że kibiców Legii tam za bardzo nie było. A potem ktoś taki jak Ty pisze, że "SKLW nie upilnowało". No faktycznie hańba i zdrada o poranku, wbiegli na murawę, a potem z niej zeszli, zbrodniarze.
Weź znajdź mi chociaż jedno ujęcie, jedno zdjęcie, jeden filmik, na którym kibole Legii robią burdę na stadionie w Bydgoszczy.
EDIT:
Cytat:
|
Proponuje wszystkim wcisnąć przycisk ignoruj pod jego avatarem.
|
Słusznie. Ja już dodałem. Chryste, co za ułom.