Wyświetl pojedynczy post
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 11:11
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Widzę pewne problemy, ale nigdy nie zgodzę się jak Ty o tym marzysz z rezygnacji z przysługujących mi swobód obywatelskich. Prawo jest prawem i to już nie te czasy kiedy ktoś mógł decydować o losie innego człowieka na zasadzie swojego widzi mi się.

Powtarzam! S miał prawo jechać! Skoro miał prawo jechać to z tego prawa skorzystał. I wcale nie zrobił rozróby. Wybacz, ale wiesz tyle ile napisała Ci GW albo podali w wieczornych Faktach. Jeśli chcesz ze mną dyskutować to proszę używaj prawdziwych argumentów (S nie organizował rozróby).

Nie używaj też argumentów na zasadzie "Novit enim Dominus qui sunt eius" ... bo to najzwyczajniej w świecie niepoważne.
Nie na zasadzie widzi mi się, ale na zasadzie wzajemnego respektowania zakazów stadionowych na wszystkich rozgrywkach w Polsce oraz zorganizowanych wyjazdów zagranicznych. S. nie powinno być na żadnym meczu w Polsce, ponieważ złamał prawo i ma odwieszony zakaz stadionowy. Guzik mnie obchodzi, że został nim nagrodzony na innych rozgrywkach, ponieważ nikt nie gwarantuje że jeśli dał piłkarzowi w zęby na meczu ekstraklasy to nie zrobi tego na innym meczu (niezależnie od tego kto go będzie organizował).

Uważasz, że S. nie miał żadnego udziału w organizowaniu dopingu i zachowaniu kibiców Legii na PP? Uważasz, że kibole przypadkowo ruszyli z miejsc i ostatni karny, który był wykonywany z bandą wiszących tuż za plecami bramkarza kibolami - jest normalny? Uważasz, że to nie miało żadnego wpływu na bramkarza i wynik meczu?
Odpowiedz cytując