Temat: Protest...
Wyświetl pojedynczy post
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 10:49
Szkoda ze " Wielkie szychy " nie rozumieja ze wlasnie o to chodzi Tuskowi...Zlapaliscie haczyk a teraz sie temu podporzadkowujecie ! To co sie teraz dzieje czyli zamykanie sektorow gosci zamykanie stadionow jest chore i wszyscy to wiedza wlacznie z piknikami. Tylko w przeciwienstwie do nich kibicowska strona zlapala sie na to i dala sie sprowokowac. Brak dopingu, brak opraw...przeciez to jest wlasnie TO czego CHCIAL TUSK i jego RZAD ! Czy trzeba byc az tak slepym zeby tego nie widziec ? przeciez Wy dajecie im to czego oni chcieli ludzie ogarnijcie Sie !. Cala ta wojne rozpoczela na dobre Legia z Lechem do spolki to tylko pociaglo za soba dzialania typu zamkniete sektory gosci zamykanie stadionow wzmozona kontrola itp. To nie moje Zoo nie moje malpy. Ja na mecz ide by DOPINGOWAC WISLE moja ukochana druzyne ktora zwlaszcza w tym meczu potrzebuje dopingu i to fanatycznego dopingu...
Tak, chodze na sektor G mam karnet i nawet jesli gniazdowy nie bedzie prowadzil dopingu to zaloze sie ze na 100% na tym wlasnie sektorze znajda sie ludzie ktorzy beda chcieli dopingowac i beda starali sie to robic a ja im w tym pomoge bo mnie polityka Ch** obchodzi.