Wyświetl pojedynczy post
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 09:38
WSB napisał(a):Wyświetl post
Więc proponuję ultrasom zbierać dane od każdego kto wrzucił kasę i wysyłać mu projekt oprawy. W demokratycznych wyborach zostanie ogłoszone czy oprawa może być ukazana czy nie Już nie raz motywy religijne były wykorzystywane w kontrowersyjnych sytuacjach i celach, na całym świecie i ludzie z tym żyją Tylko Polacy to naród wiecznych narzekaczy i sztucznych katolików. Podobają Ci się działania Tuska? ok to niech w ten sam sposób zamknie komunikację miejską bo ktoś komuś coś ukradł z kieszeni, niech zamknie stoki narciarskie bo dochodzi do wypadków i niech zamknie też kina bo przecież w filmach są przekleństwa!! ZAKAZ DLA AKTORÓW I REŻYSERÓW!!!!!!

Jestes imbecylem. Dla mnie krzyż z szalików też byłby przegięciem. A co ma do tego jakieś osiedle cracovii to nie wiem. Zyczysz mi w.......u ?
szczerze to popieram działania Tuska... chciałbym żebyście zrozumieli, że zamykanie stadionów to uderzenie we właścicieli klubów, którzy zaczynają się bratać z bandytami. To jedyna skuteczna metoda, która np prezesowi Amiki wytłumaczy, ze albo będą przestrzegali prawa albo dostaną po kieszeni (przykłady VIP-owania bandytów są znane i nie chce mi się ich przytaczać). Przy okazji dostają normalni kibice... trudno, ale jeśli to ma pomóc wyeliminować bandytów to się na to godzę.

Nie życzę Ci niczego złego... w poprzednim poście wysyłałeś nas pod pałac, stąd odpowiedź... i nie obrażaj mnie, bo ja Ciebie nie obrażam
Odpowiedz cytując