|
Osobiście nie zgadzam sie z tym co robi Tusk,zakaz wyjazdów to w ogóle kpina i niewątpliwie przeciwstawienie sie temu jest konieczne,ale nie jestem przekonany ze powinno przyjąć taką formę jaka jest proponowana przez Stowarzyszenie.Słuszne są wypowiedzi ze tego typu działanie nikogo "z góry" nie ruszy,a jeszcze utwierdzi ich w przekonaniu ze sa pozytywne efekty ich dzialań bo nic na stadionie sie nie dzieje.Zrobić porozumienie ponad podziałami i wszyscy zainteresowani z calej Polski w barwach do Warszawy i tam protestowac to może wtedy ktos to zauważy.Co do meczu z lechem to siedziałem sobie na F i sluchalem wzajemnych wyzwisk między Wiślakami to nie wiedzieliśmy ze znajomymi czy śmiać sie czy płakać.A dziecko 12 letnie pare krzesełek dalej drące ryja ze Wisła to my a nie wy pokazuje jakie panuje ogłupienie bo wątpie żeby miał jakiekolwiek pojęcie o tym co sie dzieje a już na pewno nie od politycznej strony.Chcialbym dopingu na derbach trzeba sie przygotować ze go niestety nie bedzie i mam nadzieje,że nie bedzie takiej żenady jak w środę bo to jest niedopuszczalne.
Tylko Wisła!
|