Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 19:01
Wpadł mi do głowy pewien pomysł.

Ostatnio dużo oglądam mediów z wiadomych względów, żeby wiedzieć co te ....y tam wygadują. Ogólnie żenada, ale nie o tym.

Między informacjami o kibolach, przebijała się ta, o zatrudnieniu przez PO jakiegoś Bartosza Arłukowicza. Nie znam gościa, polityką się w ogóle nie interesuje, ale uwaga, uwaga z tego co usłyszałem został ministrem do spraw ludzi wykluczonych. Sama takowa instytucja wydała mi się śmieszna, ale...

A co gdybyśmy, my jako kibice, zgłosili się w ileś tysięcy chłopa do takiego Arłukowicza i napisali mu, że czujemy się wykluczeni, bo ja przykładowo tak właśnie się czuje. Napisać jeden wzorzec formularza i niech każdy wyśle go do jego kancelarii. Z wyszczególnieniem, co jak i dlaczego czujemy się tak jak się czujemy i co jest nam właśnie zabierane.

Myślę, że byłaby to błyskotliwa akcja i z pewnością zostałaby podłapana przez media...

Jednakże, to tylko moja luźna sugestia..

PS
Idę sobie pograć u buka internetowego, wszak tego też zapewne zabronią za niedługo.
Ostatnio edytowane przez fialo : 12.05.2011 o godz. 19:11.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując