Edson napisał(a):

|
Co Wy legioniści macie z tym Vrdoljakiem? Gość kosztował 1mln euro, ma 28 lat i ani razu nie zagrał w reprezentacji swojego kraju - chyba o czymś to świadczy. Jesienią typowany na gwiazdę ligi rozegrał 2 mecze na poziomie jakiego się oczekuje od zawodnika za takie pieniądze: z Kuchenkami (2:1) i z Koroną (4:1). Wiosną dobrze zagrał tylko z Polonia Warszawa. W pozostałych meczach przeciętnie lub po prostu słabo. Wg prolegijnego tygodnika "Piłka Nożna" dostaje średnio notę 2,58 za występ w przeciągu 26 kolejek. Czyli mniejwięcej taką jak Pinheiro z Widzewa i Malinowski z Ruchu, ale już gorszą od Barana z Bełchatowa i Kwieka z Górnika. Bo o Mili, Meliksonie i Kazmierczaku to już nie wspomnę. Przestańcie się nim zachwycać bo gość jest cienki jak d..a węża. Ze wszystkich wzmocnien Legii w tym sezonie strzałem w "10" okazał się Kucharczyk.
|
Vrdoljak to jeszcze nic, bo to taki piłkarz jak Vuković, walczak i tyle.
Niemniej jednak lepiej zapowiadał się Hubnik, który miał dobre wejście i nic poza tym. Zgasł całkowicie, wpasował się w zespół. A coniektóre płaczki już zdążyły płakać, że Stan to mógł takiego Hubnika sprowadzić a nie Genkova, co bramek nie strzela. Wszystko się wyprostowało jak należy.
Takiego szrotu jak Legia sprowadziła w tym roku to dawno nie widziałem. Albo nie, widziałem - w końcu Branco to podobny poziom co te wszystkie Kneżevice, Kelhary, Mezengi i Antolovice. Tylko, że Branco przyszedł za darmo a większość z nich za spore pieniądze.