Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 16:51
Cytat:
Taka forma protestu świadczy tylko o Waszej małostkowości, braku odpowiedzialności i poczucia troski o Wisłę. Nie zachowujcie się jak ludzie pozbawieni wyobraźni, o ograniczonych horyzontach. Znajdźcie taką formę protestu i solidaryzowania się z innymi kibicami, która nie będzie szkodzić tym, którym szkodzić absolutnie nie powinna!
Powiedz mi, jak wczoraj zaszkodzono pilkarzom? Tak ze wygrali 1:0? Co Ty gadasz o jakies walce o MP, ze wlansie teraz trzeba pomagac? Mamy 4 mecze i wystarczy wygrac z nich 1 i mamy Mistrza w kieszeni. Cos Ty sobie ubzdural ze jak nie bedzie dopingu to sie swiat zawali, pilkarze przegraja i nie bedzie Mistrza. To nie jeste jeden, jedyny ostatni mecz ktory zdecyduje o losach tej ligi.
Ja to widze tak. nie bylo dopingu to byla prestizowa wygrana z Lechem. Moze wiec nigdy nie dopingujmy i zawsze bedziemy wygrywac? Ostatnio na Gorniku jak byl doping to cos slabo gra wygladala. A wiec moze metoda na wygrywanie jest w braku dopingu?!!!

Cytat:
Nie tedy droga chcecie walki z Tuskiem zrobic najazd na Wa-we manifestacja przed siedziba premiera i sejmu,wszyscy kibice z całej Polski tak jak to robi solidarnosc,race,petardy transparenty wszyscy razem ramie w ramie Legionista obok Wislaka,Widzewiaka czy Lechity,bez animozji w tym dniu obelgi tylko na Tuskoland moze tedy droga.Tak jak teraz to karzemy siebie ,piłkarzy i kluby które boja sie strat finansowych z zamknietych stadionów
Mam nadzieje ze tak sie stanie. Ale to jest tylko jeden z elementow walki z rzadem. Chyba nikt nie bedzie codziennie manifestowal w Wawie? Chyba trzeba wywrzec presje na klubie zeby stanal z nami ramie w ramie albo zeby chociaz zaczal nas szanowac a nie sluchal Tuska jak Boga. To ze raz bysmy sie zebrali w Wawie to by pewnie wiele nie dalo.
I to co napisales to idz i powiedz Tuskowi, powiedz nie tedy droga. Nie zamykajcie stadionow, nie blokujcie wejscia na mecz kibicom gosic tylko zacznijcie lapac przestepcow a nie karac wsyztskich kibicow.

My musimy teraz razem stanac do tej walki i sie posluchac odgornie osob decyzyjnych a nie sie wymadrzac kazdy na swoj sposob.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.05.2011 o godz. 16:55.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując