Kibic_1906 napisał(a):

|
Czy Ty naprawdę nie widzisz jak jaśnie nam panujące PO nas wszystkich okrada i robi w wała na każdym kroku? Obiecuje jedno a robi drugie? Nie widzisz tego? Nie widzisz że są ważniejsze tematy w tym kraju na pierwsze strony gazet niż odpalenie racy na stadionie? Budżet się sypie , układ goni układ a GW za prikazem Donka podsuwa ogłupiałemu ludowi tematy zastępcze które są bardziej medialne i nie wymagają refleksji nad nimi. To samo z dopalaczami. Czemu nie mówi się o dziurze w budżecie która jest jak stąd do Australii? Chłopie , weź i wycałuj Donka , Mira , Rycha , Zbycha i kogo tam jeszcze chcesz z Twojej ukochanej Platformy , kup kwiaty i jeszcze podziękuj że wczoraj jak to piszesz "cierpiałeś" ale w duchu zaje*iście się z tego cieszyłeś. Dobrze ktoś wcześniej napisał , jesteś HIPOKRYTĄ!
|
I właśnie o to chodzi. Jesteśmy na formum Wisły, a tu jakiś fanatyk wyskakuje z agitką polityczną. Ani słowa o futbolu. Czy przypadkiem kibicowanie nie jest dla was pretekstem, żeby robić coś innego?
Po po co ty chłopie chodzisz na stadion?! Uprawiać politykę? Mam gdzieś PO, PIS czy inne partię, ja na mecz idę oglądać
moją ukochaną WISŁĘ, piłkę nożną! Rozumiesz? Zapisz się do jakiejś młodzieżówki partyjnej i tam się wyżywaj.